woensdag 22 juni 2011

Van wie?

Op school zijn we met de leerkrachten volop het verwenspel aan het spelen. Elke leerkracht kreeg een andere collega die hij nu in het geheim moet verwennen.
Gisteren vond ik deze tekening in mijn bakje. Zonder naam, maar wel heel mooi!

Het onderschrift zegt: Voor een juf met gouden handen. Crea crea creatief!

donderdag 16 juni 2011

De loopband kan ook leuk zijn!

Hoe ze dit doen zonder benen te breken? Geen idee, maar het levert een fantastisch leuke videoclip op.

maandag 13 juni 2011

Kinderfeest

Als beloning voor de geslaagde uitdagingen, kregen de kinderen een heus kinderfeest. Het feest begon op vrijdagmiddag met lekkere frietjes! Daarna was er muziek, dans, een schminkstand, een voetbalwedstrijd, spelletjes en een reuze springkasteel. Plezier gegarandeerd!







Vuurwerk!

donderdag 9 juni 2011

Wij zijn de rappers

Met veel enthousiasme onthaalden de leerlingen van het 5de leerjaar de opdracht om een rap te maken. Hieronder enkele resultaten, met een attente leerling ;)





Grimmige sprookjes

De leerlingen van het 6de leerjaar kregen van mij een toneeltekst en mochten daar vrij mee aan de slag. Deze week hebben we de eerste resultaten bekeken. En het was de moeite! De tekstvastheid was er niet altijd, maar de overtuiging wel! En wat is er nu het belangrijkste...



zondag 5 juni 2011

Bedankt!

Ik vond aan het begin van het verlengd weekend een heel leuk mailtje in mijn mailbox. Ik ben geslaagd als muzocoach! Bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken voor de vele wensen en de hulp die ik dit jaar gekregen heb.
En nu het drukke jaar er bijna opzit, wil ik nog slechts één ding doen: